fendt dieselroß
Start.
Welkom.
Wie ben ik.
Historie van FENDT.
Mijn oldtimers.
Ook van FENDT.
De fiets.
De caravan.
Geschiedenis van de GT.
Dieselross register.
Aangeboden en gezocht.
Links.
Toertocht en busreis.
Dieselross weekend.
E-mailadres: kooy@dieselross.nl
voor contact
klik op foto

Copyright

G. Kooy

© 2005-2011

Zonder toestemming mag er niets van deze site gebruikt worden

Dieselross.nl®

Klik hier voor het

GASTENBOEK

Stellingwervertoertocht

                                     Toertocht voor oldtimer trekkers

 

Sinds 2006 organiseer ik, onder de vlag van de O.T.M.V., om het jaar een toertocht voor oldtimer trekkers vanuit Donkerbroek.

Onder de naam, Stellingwervertoertocht, gaat deze tocht door de gemeentes Ooststellingwerf, Heerenveen, Opsterland en Noordenveld. Uiteraard elke keer een andere route. In 2006 was het richting Appelscha ( gem. Ooststellingwerf ) en 2008 bracht ons richting Een. ( gem. Noordenveld ). Waar 2010 heen gaat?

Geef U op en rijd mee dan ontdekt U het zelf!

 

Klik hier voor foto’s van de gereden tocht in 2010

Klik hier voor foto’s van de gereden tocht in 2008

 

 

Stellingwervertoertocht, maar dan anders

                                          Een dag gezellig weg voor man en vrouw

 

Onder deze naam is er nu 2 maal een busreis georganiseerd. In 2008 en 2009. Vanaf 2009 wordt ook dit een busreis welke om het jaar georganiseerd wordt. Dus de volgende busreis is in 2011.

In 2008 gingen we voor het eerst op pad. Met een bus van het Noordelijk busmuseum hebben we een bezoek gebracht aan Traktormuseum “Pauenhof” te sonsbeck in Duitsland en bezochten we de “Prickingshof” te Haltern ook bekend  als “Boer Ewald” in Duitsland waar we ook gegeten hebben.

De busreis van 2009 bracht ons naar Noord-Holland waar we Het Massey-Harris-Ferguson museum te Schagen en het Motoren museum te Nieuwe Niedorp

bezochten. ( zie pagina links, voor een link naar de bezochte adressen ). Nadat we het motoren museum bezichtigt hadden, ging de reis richting Enkhuizen waar we aan boord gingen van de veerboot Enkhuizen - Stavoren. Tijdens de overtocht hebben we gegeten en in Stavoren zijn we weer in de bus gestapt, welke ons weer keurig in Waskemeer afgeleverd heeft. Dit jaar hadden we de bus van Paulusma reizen en zaten we er lekker warm bij!

 

Geef U hier op voor de busreis van 2011.

 

Klik hier voor foto’s van de voorgaande reizen.